Tulghes.

Anunturi pentru Tulghes

adauga si tu

Festivalul Oierului Festivalul Oierului, se va ţine în ultima Duminică din Septembrie, respectiv, pe data de,30.09.2012.
Vă aşteaptă surprize plăcute. 10.09.2012

Adaugat de Pop Lacramioara

Festivalul Oierului În ultima duminică din Septembrie sau în prima din Octombrie, la Tulgheş, organizat de ACA Tulgheş, va avea loc a IV-a Ediţie a Festivalului Oierului. Exact vă voi anunţa actunci, în apropierea evenimentului.
Va fi specatcol artistic cu Ans. Art. de Amatori a Cămin Cultural Tulgheş ,,Plaiuri Tulgheşene", iar din partea organizatorilor veţi avea parte de multe surprize.
Nu vor lipsi mâncărurile şi produsele specifice de stână. 24.08.2012

Adaugat de Pop Lacramioara

Festival + Ziua localităţii Ziua Tulgheșului și Festivalul de dans ,, Roata Stelelor”
Ziuade 19 august 2012 va fi un prilej de bucurie pentru tulgheșeni deoarece două evenimente cultural- distractive vor avea loc pe terenul de sport.
Festivalul de dans ,,Roata Stelelor”, ediția a VI – a organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Harghita prin Asociația Pro Tulgheș, va incepe la ora 12:00 cu parada portului popular. După deschiderea festivă a celor două evenimente de către autoritățile locale și invitate pe scena în aer liber vor evolua zece formații artistice de amatori din județele Botoșani, Mureș și Harghita. Un spectacol inedit va fi prezentat de Ansamblul de Profesioniști ,, Rapsodia Călimanilor” al Centrului Cultural Toplița.
Spectacolul dedicat Zilei Tulgheșului va continua cu Angela Rusu, Luca de Ciro, Autentic, Amazon Asz, Discotecă și se va încheia la 23:30 cu un foc de artificii. 13.08.2012

Adaugat de Pop Lacramioara


Anunturi din Harghita