Tulghes.

Editia aVI-a a festivalului de dans ,,Roata Stelelor"

Editia aVI-a a festivalului de dans ,,Roata Stelelor"
Parada Portului Popular - Festival de Dans ,,Roata Stelelor"- Tulghes 2012

E daja vineri si inca mai persista vii imaginile deosebite de Duminica.
Ziua Tulghesului si Festivalul de dans Roata Stelelor au fost o combinatie foarte faina si captivanta pentrtu tulghesenii mei dragi.
Parada portului popular s fost un adevarat spectacol stadal pentru ca artistii dansau pe unde era populatia adunata si cantau iar calaretul din fata convoiului care era purtator de Tricolor a dat o nota aparte paradei.
Cele noua formatii venite la festival au evoluat pe scena intr-o intrepatrundere de ritmuri romano-maghiare vesele si antrenante pe care spectatorii le-au rasplatit cu puternice si bine-meritate aplauze.
Dupa orele 18,00 a inceput spectacolul in cinstea aniversarii localitatii noastre, oferit de catre Primaria Tulghes in care au evoluat: Angela Rusu, Magicianul Cristianis, Ciro De Luca, Trupa AUTENTIC,Formatia AMAZON ASZ, iar dupa extraordinarul foc de artificii, a urmat discoteca in are liber cu DJ Robbie Morra.
Lume a fost foarte multa, cred ca peste o mie de persoane, daca nu mai multi.Printre spectatori au fost de la 0 la 91 de ani; Stiu asta pentru ca unul de 91 era chiar tatal meu care era intr-un grup de spectatori veniti de Toplita. Asa ca, sa nu va mirati ca erau spectatori multi pentru ca la ce mediatizare s-a facut si la ce invitati am avut,a fost si normal ca din toate localitatile din jur sa fie lume de pe lume.
Ei dragii mei cam atat pentru azi. MAi multe nu spun aici,pentru ca in amanunt a scris colega mea Bibliotcara, d-na Maria Otilia Barsan in Informatia Harghitei din 22 august.
La buna vedere si sa ne mai dea Domnul zile frumoase ca aceea de pe 19 august sa mai am ce va povesti.
P.S.
In orice caz, daca, conducerea Primariei nu se implica atat de puternic in pregatirea acestei zile, inca o luna in urma, precis ca nu am fi avut noi ce povesti atat de frumos si cu atata placere. De cand si-au luat sarcinile in primire,cei din noua echipa sunt tot mereu la datorie. Speram sa-i tina sanatatea si puterea de munca.
Fata comunei se schimba pe zi ce trece. Daca va merge tot asa, copiii nostri plecati pe te miri unde la studii, vor crede ca au nimerit in vre-o localitate din Vest si nu in comuna lor bastina, cand se vor intoarce acasa.

Alte stiri

adauga si tu
Tulghes- ploiosTulghes- ploios

E marti si afara ploua. E bine. Nu a mai plouat de mult asa linistit si marunt- mocanesete cum... citeste mai mult

MartisorMartisor

Salutare tuturor! Gata! Am iesit din hibernare si la propriu si la figurat, avand in vedere ca... citeste mai mult

Balul Parintilor

Aseara, in sala Caminului Cultural Tulghes, Scoala Tulghes a organizat ,,Balul anual al... citeste mai mult

Ziua Limbii RomaneZiua Limbii Romane

La multi ani draga mea ,,Limba Romana"! Sa fi dulce, Sa fi buna precum apa de izvor cu... citeste mai mult

toate stirile
TulghesIntra acum!

Poze din Tulghes

Trimite pe mail acum!
Nu exista comentarii postate de utilizatori.